Din Saab mår bra av Original Service och Saabreservdelar.

Det är bara våra auktoriserade Service Center som kan erbjuda auktoriserad Saab-expertis, äkta Saab reservdelar och originalservice. Deras Saab-utbildade personal ser till att din Saab förblir 100% original.

Din Saab är unik.
Välj rätt bilservice.

Alla bilar behöver ses över med jämna mellanrum, men alla bilar är olika och behöver inte samma service.  Därför har vi tagit fram Saab 3D Originalservice i olika nivåer – 3D, 3DX och 3DXL.

Du kan alltid välja den service som passar din bil, beroende på årsmodell och hur mycket du använder den. Dessutom får du alltid marknadens mest generösa vägassistans på köpet.

Är du osäker hjälper våra auktoriserade tekniker dig att välja den bilservice som håller din Saab i toppskick och bilens värde så högt som möjligt. Självklart använder de specialverktyg och diagnosutrustning för Saab och enbart äkta Saab reservdelar.

Kontakta din auktoriserade verkstad idag >

Saab Original

Bilens unika formspråk och kompromisslösa innovationstänk har gjort Saab till en internationell symbol för människor som vågar gå sin egen väg. En unik bil för unika personer. Detta har gjort Saab till ett av Sveriges starkaste globala varumärken.

Och även om bilen inte längre tillverkas så rullar över en miljon Saab-bilar på vägar världen över. Bilar som behöver reservdelar och service. Och det är bara vi som kan erbjuda auktoriserad Saab-expertis, äkta Saabdelar och originalservice. Den Saab-utbildade personalen i alla våra auktoriserade Parts Center och Service Center kan garantera att din Saab förblir 100% original, med allt vad det innebär av prestanda, körglädje och säkerhet.

All denna kunskap och passion för varumärket Saab har vi samlat i varumärket Saab Original.

Vår historia

1947 presenterades ”Ursaaben” – Saab 92. Sedan dess har den ena klassiska modellen efter den andra rullat ut från fabriken i Trollhättan. Det betyder att även om det idag inte produceras nya Saabar, så lever arvet vidare med Saab Original.

Bakom Saab Original står Hedin Parts and Logistics AB. Vi hette tidigare Saab Automobile Parts och våra rötter i Saab Automobile sträcker sig nästan 70 år tillbaka. Vår långa erfarenhet av Saab har gett oss en unik erfarenhet och teknisk expertis.

Idag är vi ett modernt, globalt reservdels- och logistikföretag som marknadsför, säljer och distribuerar Saab reservdelar i över 60 länder över hela världen. Vi ser det som vårt ansvar att ta hand om de Saabbilar som fortfarande rullar på vägarna runt om i världen.