1-800-955-9007 or info@mysaabcar.com

Boka bilservice för din Saab

Boka bilservice, reparation eller förbesiktning hos ett auktoriserat Saab Service Center nära dig.

*Under semesterperioden juli och augusti så har vissa verkstäder ha semester stängt och därför kan svarstiderna vara något längre. Under den här perioden kan ni kontakta verkstaden direkt via telefon för att säkerställa att de har öppet.

Några av våra fasta erbjudanden;

3D Service

Med marknadens mest omfattande vägassistans på köpet. Läs mer

Från 1795:- Välj...

Oljebyte

Inklusive oljefilter. Gäller samtliga bilar upp till årsmodell 2003.

Från 995:- Välj...

Övrig service/reparation

Beskriv vad du behöver hjälp med i bokningsförfrågan.

Välj...
Alla erbjudanden Erbjudandet gäller inte V6 motorer, XWD modeller samt nya 9-5. Tillgängligt hos Saab Service Center. Priset inkluderar arbete, delar samt motorolja. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Alla priser är inklusive moms.

Boka din bilservice hos ett Saab Service Center

Ett Saab Service Center är en bilverkstad som är certifierad av Saab Original för att ta hand om din Saab. Hos dessa Saab Service Center är din bil i goda händer. Med specialverktyg, diagnosutrustning och delar speciellt framtagna för Saab ser utbildade tekniker till att hålla din Saab i toppskick.

Det betyder att det bara är här du kan hålla din Saab 100% original genom att boka en Saab service där endast originaldelar används. Hos en auktoriserad Saabverkstad kan du även registrera livstidsgaranti på original delar som monteras under din bilservice.

Endast Saab Originaldelar

Din Saab mår bra av Saab Original, alltså reservdelar som är likvärdiga delar som när bilen var ny. Det betyder optimal passform, hållfasthet, material och funktion för just din bil. Dessutom får du livstidsgaranti på de originaldelar som är inkluderade i Parts for Life när du använder ett Saab Service Center.

Saabverkstäder