Låt din Saab betala för sig.

Med SaabKortet sänker du dina bilkostnader rejält genom att du får bonuspoäng på allt du köper.  Varje bonuspoäng är värd 1 krona i rabatt på varor och tjänster hos alla Saab Service Center, där du också kan dela upp kostnaden på fyra månader helt räntefritt.

SaabKortet kostar ingenting de första 12 månaderna, därefter 150 kr om året. Men om du betalar med SaabKortet för mer än 10 000 kr under ett år slipper du årsavgift året därpå.  Kortet är kopplat till MasterCard och gäller i hela världen.

Glöm inte, är ni flera i familjen kan ni ansöka om ett extrakort och på så sätt samla mer bonuspoäng och få ännu fler förmåner.

SaabKortet ger dig:

3% bonus hos alla auktoriserade Saab Service Center.

0,5% bonus i alla affärer, restauranger, hotell, bensinbolag, flygbolag etc världen över som accepterar MasterCard.

Räntefri delbetalning i 4 månader hos ditt Saab Service Center.

Nya förmånliga erbjudanden från olika företag flera gånger om året.

Håll koll i mobilen

Appen Spendwise hjälper dig med allt som rör ditt SaabKort Mastercard.

Nu kan du enkelt se dina köp, fakturor, saldo och pinkod direkt i appen. Du kan dessutom få notiser om dina köp och annat viktigt som rör ditt SaabKort.

Gör din vardag enklare och låt Spendwise hålla koll.

Kontakta oss

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor kring Saabkort.
Skicka en fråga: saabkortet@seb.se
Kundcenter telefonnummer: 0771 -44 00 34

Klicka för att komma till villkoren här.

Klicka för att komma till priser och räntor här.

Se din valutakurs här.

Se bonusbestämmelser här.

Avtalet löper under ett år i taget. Om du betalar hela beloppet på fakturan så tillkommer ingen ränta. Vid delbetalning uppgår krediträntan till 17,40% per år. Den effektiva räntan, beräknat på ett kreditbelopp om 20 000 kr, en årsavgift på 150 kr och pappersfaktura på 25 kr (ej vid e-faktura) är 19,73%. Det sammanlagda belopp som ska betalas vid fullt utnyttjande av kreditbeloppet under ett år är 23 640 kr. Lägsta belopp att betala är 1/33 (≈3%) av den totala skulden varje månad.