Behåll din Saabs värde med hjälp av Underhållsloggen

Din Saab är byggd för att rulla länge på vägarna, men precis som alla bilar behöver din Saab lite kärlek då och då.

Din Saab är byggd för att rulla länge på vägarna, men precis som alla bilar behöver din Saab lite kärlek då och då. Att göra regelbunden service på din Saab är starkt rekommenderat, inte minst om du kör mycket i det Nordiska klimatet.

Med hjälp av Underhållsloggen i MySaabCar Online får du enkelt och smidigt koll på alla händelser med din Saab. Du kan logga allt från senaste oljebytet, byte till sommar- eller vinterdäck, till senast utförd storservice. Service från auktoriserade Saabverkstäder loggas också i Underhållsloggen.

Genom att använda Underhållsloggen ökar du också värdet på din Saab, eftersom att alla händelser som antecknas sparas digitalt och enkelt kan uppvisas eller föras vidare till en framtida ägare, som i sin tur får nytta av loggarna. Underhållsloggen blir alltså ett kvitto på att din Saab har fått den service den behöver, när den behöver det.

Att komma igång med Underhållsloggen är superenkelt och helt gratis. Allt du behöver göra är att skapa ett konto i MySaabCar Online för att börja lägga in loggar om din bil redan idag.

Underhållsloggen i MySaabCar Online

Underhållsloggen i MySaabCar Online.